TÖRENİMİZ VELİLERİN DE KATILIMIYLA KUTLANMIŞTIR.

projede 7 si yabancı olmak üzere toplamda 14 okul bulunmaktadır.

Mrt

Çanakkale Muharebeleri’nin 109. yılında aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Şbt

Okulumuz bünyesinde sınıflar arası satranç turnuvasında derece alan öğrencilerimize madalyaları okul müdür yardımcımız Sefa GÜLTEKİN tarafından verilmiştir. Tebrik eder başarılarının devamını diieriz.

Şbt

Okulumuzda 1. dönem sonunda yapılan oryantring yarışmasında  dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri verildi. Tebrik ederiz.

Şbt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM DERSLERİ BAŞLAMIŞTIR. TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ock

Dönem Sonu Etkinlikleri Okulumuzda Etkili Bir Şekilde Yapıldı.

Enerji Verimliliği Haftası

Ock

Okulumuz öğrencileri Taekwondo da Malatya İl Birincisi oldu.

En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi

Ara

Okul tercihlerinin doğru yapılması amacıyla 8. sınıf öğrencilerimize okul tanıtımları yapıldı.

Ara

Kurumumuzda Filistin konulu sergi yapılmıştır.

Bakanlığımızın 2023/28 sayılı genelgesi doğrultusunda;

Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır.

Bakanlığımızın 2023/28 sayılı genelgesi doğrultusunda;

Ock

Okulumuzda Kazanım Değerlendirme Uygulamaları Her Hafta Müdürlüğümüzce Yapılmaktadır.

Öğrencilerimizin gelişim süreçleri anlık olarak izlenmektedir.  Yapılan bu kazanım değerlendirmeleri çalışmaları okulumuzda bütün sınıf düzeylerinde ve bütün şubelerde uygulanmaktadır.