Zübeyde Hanım İmam Hatip Ortaokulu

Zaviye Mah. Ulema Sok. No11/1 Yeşilyurt/Malatya
Vizyon
Zübeyde Hanım İmam Hatip Ortaokulu olarak vizyonumuz milli ve manevi değerlerine bağlı başarılı ve ahlaklı, bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Zübeyde Hanım İmam Hatip Ortaokulu olarak misyonumuz insana, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yanı sıra karşılaştığı problemlere çözüm üretebilen, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli öğrenciler yetiştirmektir.
KALORİFER/DOGALGAZ
İNGİLİZCE ARAPÇA
Ulaşım
ŞEHİR İÇİ OTOBÜS VE MİNİBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.(ŞEHİR MERKEZİNDEN MOTAŞ 6A-6İ HATLARI İLE TEMELLİ CADDESİNE ULAŞILMAKTADIR)(ÇÖŞNÜK SEMTİNDEN İPEK CADDESİ, CEGİZ TOPEL GÜZERGAHI, ÇİLESİZ İSTİKAMETİ, TEMELLİ CADDESİNDE SON DURAK NOKTASI OLAN MOTAŞ 17B HATTI İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
ŞEHİR MERKEZİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ İL MERKEZİNDE YER ALMAKTA OLUP YEŞİLYURT İLÇESİ SINIRLARI ARASINDA YER ALMAKTADIR.
TUBİTAK, E-TWINNING
Diğer Hususlar
OKULUMUZUN MÜSTAKİL KULLLANIMINDA OLAN BİNASI 2020 ELAZIĞ DEPREMİ SONRASINDA YIKIM KARARI ALINMIŞ OLUP HEMEN YANINDA BULUNUNAN ABDÜLKADİR ERİŞ İLKOKULUNUN EK BİNASINDA EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYETLERİNİ DEVAM ETTİRMEKTEDİR.